UDDANNELSE & BESKÆFTIGELSE

Lommepengejobber

Er du dreng eller pige mellem 13 og 17 år, har du mulighed for at blive ansat i SURF Valby og tjene lommepenge. Som lommepengejobber er man ansat i 6 måneder ad gangen, hvor man får timeløn. Den første måned arbejder man gratis, det vil sige frivilligt. Hvis forældrene, Jonas og den unge selv synes at det går godt efter den første måned, så fortsætter man 5 måneder med løn. Opgaverne er bl.a. rengøring, sætte opslag op i opgangene, handle ind, være med til aktiviteter såsom idrætsaktiviteter for børn og unge i området.

Er du interesseret, så send en skriftlig ansøgning til Jonas mail: jori@3b.dk eller aflever den på Netværkskontoret, Kirsebærhaven 59.
I ansøgningen skal du skrive: Navn, alder, adresse samt lidt om dig selv – dine fritidsinteresser, hvad du er god til og hvorfor du gerne vil ansættes i SURF Valby.

Job og Uddannelsescafé

Er du interesseret i at få et fritidsjob eller komme igang med en uddannelse, så kom til job og -uddannelsescafé eller tag kontakt til Sara eller Jonas, der er ungemedarbejdere i SURF. De kan hjælpe med kontakter, ansøgning osv…

Sted: Biksen, Vilhelm Thomsens Allé nr. 15

Tid: tirsdage kl. 14.30 – 16.30