TRYGHED & FÆLLESSKAB

Her finder du aktiviteter og tiltag der skal styrke trygheden og fællesskabet i Hornemanns Vænge.

Hvis du har en idé til hvordan naboskabet kan styrkes, så søg penge til et projekt i Nabopuljen eller lav en aftale med en af dine SURF medarbejdere, så kan vi forsøge at hjælpe dit initiativ igang.

Petanque

I sommerhalvåret er der en gruppe beboere som samles et par gange i ugen til petanque, kaffe og hygge. Der er rigeligt med kugler, så kom endelig og kast om kap og lær dine naboer at kende.

Sted: Petanquebanen, bag Fælleshuset, Hornemanns Vænge 55

Tid: torsdage kl. 10.00-12.00 og lørdage 12.00-14.00

Træffetid

To dage i ugen kan du komme og tale med Monika, der er netværksmedarbejder i Hornemanns Vænge og Valbyejendommene. Hvis du har spørgsmål, idéer til nye aktiviteter eller måske bare lyst til en hyggelig kop kaffe, så kom forbi.

Sted: Fælleshuset, Hornemanns Vænge 55

Tid: mandage kl. 12.00-16.00 og tirsdage 12.00-15.30

Kulturfest

Hvert år afholdes der Kulturfest i Hornemanns Vænge, hvor en masse forskellige lokale aktører bidrager til festlighederne, vil du være med, så kontakt Monika.

SSP

SURF Valby sidder med i SSP’s lokaludvalg og deltager på et månedligt møde. På møderne drøftes enkeltmandssager og nye tiltag. Derudover koordineres indsatsen ift. diverse problematikker i området.
Hvis du har bekymringer omkring børn & unge ift. hash, hærværk eller anden antisocial adfærd så kontakt SURF Valbys SSP-repræsentant Sara på ssof@3b.dk eller tlf. 21 26 76 77.

Læs mere om SSP…