FAMILIE & NETVÆRK

Forældrecafé

Er du forælder til et barn i alderen 0-4 år, så har du sikkert mange spørgsmål til barnets udvikling og trivsel!
I Forældrecaféen kan du møde sundhedsplejersker som kan svare på spørgsmål, give individuel vejledning og veje din baby. Der er altid te og kaffe på kanden og andre forældre og børn at udveksle erfaringer med.

Sted: Netværkskontoret, Kirsebærhaven 59 – undtagen den sidste torsdag i måneden, der afholdes istedet temadage på Vigerslev Bibliotek.

Tid: torsdage kl. 13:00 – 15:00.

Lektiecafé

Her kan børn og unge få hjælp til lektierne af frivillige fra Ungdommens Røde Kors, i hyggelige og sociale rammer. Der vil være the, frugt og snacks og hvis der ikke er så mange lektier, laver vi andre læringsmotiverende aktiviteter såsom tegning, højtlæsning, krydsord og geografiquiz.

Kontakt Mette Svendsen fra SURF for tilmelding. Første gang følges barnet med en forælder, der er velkommen til at blive og følge med i lektiehjælpen.

Sted: Netværkskontoret, Kirsebærhaven 59.
Tid: torsdage kl. 16:00 -18:00

Dyren

Dyren er Folehavens åbne dyrelegeplads hvor du kan klappe og fodre kaniner og geder, nyde de farverige undulater og kigge på hønsene roder i jorden. Følg Dyrene facebookside her…

Sted: Vinhaven 4

Åbningstider: man-tors kl. 14.00 – 17.00, fre kl. 14.00 – 16.00 & weekenden kl. 12.00 – 15.00

SSP

SURF Valby sidder med i SSP’s lokaludvalg og deltager på et månedligt møde. På møderne drøftes enkeltmandssager og nye tiltag. Derudover koordineres indsatsen ift. diverse problematikker i området.
Hvis du har bekymringer omkring børn & unge ift. hash, hærværk eller anden antisocial adfærd, så kontakt SURF Valbys SSP-repræsentant Sara på ssof@3b.dk eller tlf. 21 26 76 77.

Læs mere om SSP…